Személyes átvétel

Termékeink személyes átvételére lehetőség van a bp-i Lurdy Ház (1097 Bp. Könyves Kálmán krt. 12-14) földszintjén lévő Ibolya Csomagponton (fsz. 2.2.3. sz. üzlet, Balance-szal szemben).

Jelenleg az alábbi nyitvatartási idővel működik:

H-P 10:00-19:00

Sz-V Zárva

Személyes átvételkor csak készpénzes fizetés lehetséges, megértésüket köszönjük!

FIGYELEM! A Lurdy Házban lévő Ibolya Csomagponton nem tartunk készletet termékeinkből. Oda kizárólag megrendelés után tudjuk beszállítani a megrendelt terméke(ke)t személyes átvételre, névre szólóan.

 

Tehát a megrendelés menete személyes átvétel esetén.

1. Termék megrendelése online webáruházunkban vagy email-ben.

2. Online- vagy email-ben történt rendelés után kapni fog tőlünk egy értesítő email-t a személyes átvétel részleteiről (melyik naptól vehető át, az üzlet nyitva tartása, stb.). Figyelem! Az online megrendelésről kapott visszaigazolás nem számít értesítő email-nek!

 

GLS CSOMAGAUTOMATA
mygls_csv_dropoffpoints
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták segítségével.

A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Utánvét díja plusz 390 Ft.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
990 Ft
20 000  Ft
-
ingyenes
GLS CSOMAGPONT
mygls_csv_dropoffpoints
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Csomagpontok segítségével.

GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Utánvét díja plusz 390 Ft.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
1 290 Ft
20 000  Ft
-
ingyenes
GLS FUTÁRSZOLGÁLAT HÁZHOZ
A szállítási idő (a készleten lévő termékek esetében) általában 1-5 munkanap.

A szállítási költségek kizárólag Magyarország teljes területére vonatkoznak bankkártyás fizetés, vagy előre utalás esetén!
Utánvét díja plusz 390 Ft.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
1 490 Ft
20 000  Ft
-
ingyenes
FOXPOST CSOMAGAUTOMATA
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Utánvét díja plusz 390 Ft.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
1 190 Ft
20 000  Ft
150 000  Ft
ingyenes

 




Vásárlástól való elállás, a termék vételár visszatérítésének menete

 

Amennyiben a termék nem felelt meg valamilyen okból, 14 napos elállási jog illet meg. Ebben az esetben elsőnek jelezd felénk írásban az elállási szándékodat emailben, vagy postai úton, esetleg telefonon. Ezt követően küld vissza a terméket címünkre (2316 Tököl, Mester utca 23.), vagy vidd vissza átvételi pontunkra azt (Budapest, Lurdy Ház, fsz. Stiefel Térképbolt nyitvatartási időben).

Fontos, hogy csak abban az esetben van módunk visszavenni a terméket, amennyiben nem kezdted meg annak rendeltetésszerű használatát, nincs rajta sérülés, használati nyom, esetleges tartozékai, kiegészítői, amiket küldünk vele, mind megvannak és visszaküldted.

Amennyiben ezek teljesültek, akkor a korábban fenti kapcsolatfelvétel során egyeztetett módon visszatérítjük a termék árát, és (amennyiben volt) szállítási költséget 14 napon belül. Abban az esetben, ha átutalással szeretnéd megkapni az elállás ellenértékét, ne felejtsd el megadni a bankszámlaszámodat.

A vásárlástól való elállás során felmerülő visszaküldési költség az elállási jog gyakorlóját terheli, nem az eladót. A budapesti Lurdy Házban és fenti címen ingyenesen le tudod adni előzetes egyeztetést követően. Postai, futárszolgálatos visszaküldés esetén utánvétes szállítmányt nem áll módunkban átvenni.

 

Termék cseréjének menete

 

Abban az esetben, ha például rossz színt, vagy méretet rendeltél, lehetőség van a termék cseréjére. Minden esetben egyeztetés szükséges a csere megvalósításának módozatáról. Kérünk, hogy elsőnek vedd fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünkön.

Ingyenes lehetőség

A budapesti Lurdy Házban üzemelő átvételi pontunkon való lebonyolítás. Mi bevisszük a csereként igényelt terméket, ezek után nyitvatartási időben le tudod adni a tévesen rendeltet, és átvenni a cserét.

GLS futárszolgálat

Cserecsomag szolgáltatás igénybevétele esetén mi elküldjük a helyes paraméterekkel rendelkező terméket, ezzel egy időben te átadod a tévesen rendeltet valamilyen szállításnak megfelelő csomagolásban. Ennek költsége 1490 Ft (csere elküldése) + 1880 Ft (hibás rendelés visszaszállítása, utánvét átvétele), összesen 3370 Ft, amit a futárnak kell kifizetni a visszaküldendő termékkel együtt.

Foxpost csomagautomata

Amennyiben az eredeti rendelést Foxpost automata segítségével kézbesítettük, az eredeti nyitókód használatával visszaküldheted a hibás rendelést, melynek díja 999 Ft, ami a feladáskor a Foxpost automatánál fizetendő kizárólag bankkártyával. Ebben az esetben a csereterméket általad választott módon fogjuk eljuttatni neked. 

Postai úton, vagy bármely futárszolgálattal

Visszaküldheted a terméket a 2316 Tököl, Mester utca 23 címre előzetes egyeztetést követően (utánvéttel feladott szállítmányt nem áll módunkban átvenni). Ezek után GLS futárszolgálattal, Foxpost csomagautomatával is kérheted a csere