STAILER óraszíj

A Stailer Group GmbH csapata Németországban évek óta azon dolgozik, hogy kiváló minőségű óraszíjakat tervezzen és gyártson az Ön órájához. A tervezés 3D modellezéssel kezdődik, majd kiválasztják a legjobb minőségű anyagokat az óraszíjhoz.

Bőr óraszíjakhoz az alapanyagokat a Tanneries HAAS (Németország), Horween Leathers (USA), Max Gimmel AG (Svájc), DANI Leather (Olaszország) biztosítja, szövet anyagokat a CORDURA® Advanced Fabrics (USA) szállítja be, a varró- és himzőcérnákat az Amann GmbH (Németország) gyár biztosítja.

A tervezés prototípusok legyártásával folytatódik, amelyekhez a sorozatgyártásnál is használatos nagy pontosságú formákat és szerszámokat használnak, majd megkezdődik a tesztelés.

Ezek közé tartozik az UNI EN ISO11640 szabvány szerinti anyagkopás vizsgálat, a csat kettőezerszer való nyitás-zárásának ellenőrzése, a bőr elszíneződési hajlandóságának tesztelése izzadást szimulálva, a vízállósági teszt, mely során időközönként vízbe helyezik a kész óraszíjakat, majd mérik a vízfelvevő képességét az adott óraszíjnak, a szakítószilárdság vizsgálat, amikor is 50N erővel feszítik az óraszíjat, majd 135 fokban elforgatják, a hajlítási teszt, ahol kétezer alkalommal hajlítják meg a bőr óraszíjat, majd ellenőrzik a ragasztásokat és a bőrfelület épségét, továbbá a bőr színtartósságát is ellenőrzik, amikor 3M® ragasztócsíkok többszöri használata után vizsgálják a cserzés és a festés külső rétegét.

Mindezek biztosítják a Stailer karóraszíj gyártása során a legmagasabb minőségi szintet és garantálják Önnek a hossztávú és kényelmes viseletet a minőségi óraszíjához. 

Nézet:
Sorrend: